Betaling & verzending

Betaling

We accepteren de volgende betalingsmethoden (je kunt een betalingsmethode kiezen bij het plaatsen van je bestelling):

  • iDeal (alle banken)
  • Bancontact (alle banken)
  • Credit card (Visa, Mastercard, American Express)

Voor het plaatsen van een bestelling voeg je de teenbeschermers die je wilt kopen toe aan je winkelmandje. Klik vervolgens verder naar de afrekenpagina en vul je adresgegevens in. Betaal veilig met een van de aangeboden betaalmethoden. Als je bestelling geplaatst is ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Wij gaan direct voor je aan de slag om de teenbeschermers jouw kant op te sturen.

Nee, je hebt geen account nodig om een bestelling te plaatsen. Maar een account heeft wel enkele voordelen. Zo kun je de gegevens van voorgaande bestellingen bewaren en terugzien. Je kunt een account aanmaken bij het plaatsen van je bestelling.

Mocht je een net geplaatste bestelling willen annuleren, meldt dit dan zo snel mogelijk via ons contactformulier. Dan kunnen we voorkomen dat je bestelling verzonden wordt en ontvang je je aankoopbedrag binnen 2 werkdagen retour.

Verzending

Bestellingen worden via PostNL verstuurd. Bestellingen die voor 20:00 geplaatst worden zijn in 97% van de gevallen de volgende dag in huis.

  • Standaardverzending binnen Nederland (€ 1,99)
  • Verzending naar België (€ 9,99)
  • Verzending naar het Buitenland (variabel)

Bestellingen die op maandag t/m zaterdag vóór 20:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 20:00 geplaatst worden, worden soms alsnog dezelfde dag nog verzonden, maar kunnen ook de volgende werkdag pas verzonden worden. Bestellingen die op zondag geplaatst worden, worden de volgende werkdag (maandag) verzonden. Je ontvangt een bevestiging per mail als we je bestelling verzonden hebben. In deze mail staat ook de verwachte bezorgdag vermeld.

De verwachte bezorgdag staat vermeld bij het plaatsen van je bestelling en wordt ook in onze mails gecommuniceerd. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Bestellingen die voor 20:00 bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL. Meestal betekent dit dat je bestelling de volgende dag al in huis is. Hou er wel rekening mee dat PostNL op zondag en maandag niet bezorgt. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt bij PostNL. Helaas zijn we hiervoor afhankelijk van PostNL. In dit geval kan de bezorging van je bestelling een dag langer duren.

Als je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je een ongeopende verpakking binnen 14 dagen retourneren. Meld je retour hiervoor eerst aan via het contactformulier van de website. Dan kun je de bestelling terug sturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag retour.

Klaar met lezen? Bestel dan je teenbeschermers in onze webshop!